Şekerbank kredi yapılandırma nasıl yapılır?

Kredi yapılandırma, hâlihazırdaki borcun kapatılarak yeni bir faiz oranıyla geri kalan borcun ödenmesi için kredi verilmesi işlemine verilen addır.


Kredi yapılandırma, hâlihazırdaki borcun kapatılarak yeni bir faiz oranıyla geri kalan borcun ödenmesi için kredi verilmesi işlemine verilen addır. Kredi yapılanması vade süresini uzatacağı için aylık taksitlerin tutarı düşebilir. Bu durum da ödemelerin daha kolay gerçekleştirmenizi sağlar.




Bankaların sunduğu yapılandırma faiz oranı, güncel faiz oranlarından farklıdır. Bu nedenle yapılandırma işlemi bazı borçlar için avantaj durumuna gelebilir.

Şekerbank Kredi Yapılandırma İşlemi Nasıl Yapılır?

Şekerbank kredi yapılandırma işlemini Şekerbank şubelerinden veya Şekerbank müşteri hizmetlerinden yapılabilmektedir. Şubeye giderek müşteri temsilcisinden ödeme planınıza göre kredi yapılandırması isteyebilirsiniz. Böylece size göre uygun olan ödeme planları neticesinde borcunuzu kapatabilirsiniz.
Burada dikkat edilmesi gereken nokta aylık borçların zamanında ödenmesidir. Eğer aylık taksitler zamanında ödenmez ise aylık faiz banka tarafından uygulanacaktır.

Şekerbank Kredi Yapılandırma Kaç Ay?

Kredi borçlarının daha kolay ödenmesi için kullanılan kredi yapılandırma yönteminde en uzun süre 36 aydır. 36 ayın altında da kredi yapılanma süresi belirlenebilir.

Şekerbank İhtiyaç Kredisinde Yapılandırma Olur Mu?

Şekerbank ihtiyaç kredisi yapılandırması yapmak istiyorsanız, bu mümkündür. Bankalar aracılığıyla en çok kullanılan kredi türü ihtiyaç kredisidir. Hem bu nedenle hem de miktarın düşük olması nedeniyle kredi yapılandırma işi ihtiyaç kredisini de kapsamaktadır. HSBC kredi yapılandırma nasıl yapılır? (bankalar.org) Başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

​Şekerbank Kredi Yapılandırma Sicil Bozar Mı? Kredi Notunu Düşürür Mü?

Kredi yapılandırmada sicilin bozulacağı yani kredi notunun düşme durumu olacağı süreç borçların ödenmemesi durumunda yaşanır. Öte yandan kredi borcunuzun taksitlerini ödeyemez ve bu nedenle yapılandırma yaparsanız kredi notunuz düşecek, siciliniz bozulacaktır.

Şekerbank Kredi Erteleme Nasıl Yapılır?

Şekerbak kredi erteleme işlemi için İnternet sitesi, mobil uygulama, çağrı merkezi ve şubeye giderek kredi erteleme başvurusu yapılabilmektedir.

Şubeden istenen belgeler:
  • Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi
  • Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.
  • Gelir Belgesi - Maaş bordrosu
  • Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi

Kredi erteleme kredi vadesi 50.000 TL ve altı krediler için en fazla 36 ay, 50.000 TL üzeri krediler için ise 24 ay olabilir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizi tahsil edilir. Bir sonraki aydan itibaren taksit ödemeleri başlar. ​Halkbank kredi yapılandırma nasıl yapılır? (bankalar.org) Başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Şekerbank Kredi Kartı Borcu Yapılandırma Nasıl Yapılır?

Şekerbank internet sitesi, Şekerbank mobil, Şekerbank çağrı merkezi ve şubeye giderek kredi kartı borcunuzu belli bir faiz oranı ile yapılandırabilirsiniz. Günümüzde en çok kullanılan merci mobil uygulamadır.
Kategori:
Etiket:

Diğer Makaleler