Bulvar İstanbul 2013 Kasım ve Aralık ayında toplam 312 adet bağımsız bölümün satışından 115 milyon 873 bin lira; 2014 yılı Ocak ayında 121 bağımsız bölüm satışından 48 milyon 63 bin lira, Şubat ayında ise 107 adet bağımsız bölüm satışından 42 milyon 715 bin gelir elde etti. Bulvar İstanbul bu gelir ile üç ay üst üste en çok satış yapan proje oldu. Ocak ayının ilk haftalarında temeli atılan projenin 2016 yılı ilk çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor.
Bulvar İstanbul, temeli yeni atılan 2 bin 682 yatak kapasiteli en görkemli hastane kampüsü Başakşehir Şehir Hastanesi’nin karşısında yer alıyor. Ayrıca yapımı süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu, Atatürk Olimpiyat Stadı ve Olimpiyat metrosu ile aynı lokasyonda yer alan Bulvar İstanbul’ un, TEM Otoyolu’na yakınlığı da projeye değer katıyor.
İki etap 15 bloktan oluşan 1555 dairenin yer alacağı projede 1+1’den 5+1’e kadar her ihtiyaca ve arayışa yönelik daire tipleri bulunuyor. İsmini iki etabın arasında bulunan ve pek çok mağaza, restoran ve kafenin bulunduğu, ağaçlıklı bölgenin arasında yer alan yürüyüş bulvarından alan Bulvar İstanbul Projesi’nin 2016 yılı ilk çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor.