Deniz Zeyrek’ten EYT yazısı! “Devam…”

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun KYK mesajının ardından KYK faizlerinin silinmesine ilişkin olarak...
20 Temmuz 2022 Çarşamba 12:39


Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun KYK mesajının ardından KYK faizlerinin silinmesine ilişkin olarak, “2023’te yapılacak seçimler öncesinde daha çok benzer durum yaşayacağız. O nedenle bugünkü yazımın başlığını ‘EYT de olur Kemal Bey’ olarak belirledim. Israra devam, o da olur Kemal Bey!” değerlendirmesini yaptı.

Zeyrek yazısında, “Ben deniz de bir yazımda Kredi Yurtlar Kurumu’nun verdiği öğrenim kredilerinin geri ödemelerinin üç mislini bulduğuna dikkat çekip, bu sorunun çözülmesini istemiştim. Kılıçdaroğlu da gençlere açık çağrı yapıp ‘faizleri ödemeyin, biz geldiğimizde sadece ana parayı alacağız’ demişti. İktidar yine ‘kaynak’ bahanesine sığınınca gençler sosyal medyada ‘yandaş müteahhitlerinin affedilen vergileri daha fazla’ görüşünü paylaşmıştı. Neticede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kılıçdaroğlu’nun vaadini hayata geçireceklerini duyurdu. Bir kez daha muhalefetin dediği olunca gençler de ‘Teşekkürler Kılıçdaroğlu’ diyerek sosyal medyayı salladılar.” ifadesini kullandı.




Zeyrek şunları kaydetti:

“Öğrencilerin KYK faizleri sorunu hallolunca, bizlere EYT’lilerin mesajı yağmaya başladı. Çok ilginçti, çoğu “Kemal Bey’e Meral Hanım’a baskı yapın. Onlar üstüne giderse hükümet yapar” görüşünü dile getirmişti.
Kılıçdaroğlu da önceki gece “EYT… Loading (yükleniyor)” mesajı paylaştı. 2023’te yapılacak seçimler öncesinde daha çok benzer durum yaşayacağız. O nedenle bugünkü yazımın başlığını “EYT de olur Kemal Bey” olarak belirledim. Israra devam, o da olur Kemal Bey!”

Kategori:

Diğer Haberler