Destici hükümetin EYT planını açıkladı!

Seçim anketleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 2021’in kasım ayından itibaren Cumhur İttifakı’nda görülen oy...
01 Kasım 2022 Salı 13:44


Seçim anketleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 2021’in kasım ayından itibaren Cumhur İttifakı’nda görülen oy kaybının mayıs ayında azaldığını dile getirerek “Yeniden yüzde 47-48’leri bulduk. TOGG, taşeron işçilere kadro ve EYT gibi Cumhur İttifakı’nın atacağı adımlarla yeniden yüzde 50’nin üzerine çıkarız” dedi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı’nın oy oranı ve seçim anketlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Sahada çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Destici, 2021’in kasım ayından itibaren Cumhur İttifakı’nda görülen oy kaybının mayıs ayında azaldığını dile getirerek şu ifadeleri kullandı: “Yeniden yüzde 47-48’leri bulduk. Hem iktidarın hem de Cumhur İttifakı gruplarının atacağı adımlar var. TOGG, Karadeniz doğalgazı, taşeron işçilere kadro verilmesi ve sözleşmeli personelin durumu var. EYT düzenlemesi yılbaşından önce Meclis’e gelecek. 4,5 -5 milyona yakın insandan bahsediyoruz.”

Kategori:

Diğer Haberler