Finansbank tarafından KOBİ'lere özel bir hizmet olarak faaliyete konulan KOBİ Meydan web sitesi, Horizon Interactive Awards tarafından "Banka Finans" dalında bronz ödüle layık görüldü.
Finansbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber, "Finansbank KOBİ Bankacılığı olarak yola çıkarken KOBİ'lerin tek ihtiyacının "finansman" olmadığını biliyorduk. Yeni bir girişime başlarken, işlerini büyütürken, yeni pazarlara açılırken doğru, anlaşılır ve nitelikli bilgiye hemen ulaşabilmek en az finansman kadar önemliydi. İşte bu temellerle hayata geçirdiğimiz portal ile Ocak 2005'ten bu yana KOBİ'lere ihtiyaç duydukları onlarca konuda bilgi ve danışmanlık sunmaya çalıştık. Kazandığımız ödül nedeniyle son derece mutluyuz" dedi.

KOBİ Meydan üyeleri, içeriklerini kendileri tarafından oluşturdukları ve yönettikleri sayfalarında şirketlerini, ürün ve hizmetlerini tanıtabilme imkânına sahip oluyor. Platformun sağladığı en önemli avantajlardan biri de diğer KOBİ Meydan üyeleri ile iletişim olanağı yaratması. Bu şekilde KOBİ'ler yeni bağlantılar kurabiliyor, iş ortaklarını KOBİ Meydan'da tanıyıp, yeni girişimler gerçekleştirebiliyor.

Etiket:

Diğer Haberler