İktidarın büyük kozlarından birisi de EYT!

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, seçim öncesinde EYT’liler başta olmak ekonomik iyileştirmenin kararsız seçmen üzerinde olumlu bir etki oluşturacağını söyledi.
27 Haziran 2022 Pazartesi 12:30


MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, seçim öncesinde EYT’liler başta olmak üzere dar gelirlilere yönelik ekonomik iyileştirmenin kararsız seçmen üzerinde olumlu bir etki oluşturacağını söyledi.

Kulat, sosyal medya hesabından şu değerlendirmeleri yaptı:




1. Ekonomik krizin en çok etkilediği kesimlerden sabit gelirliler ve alt gelir gruplarına yönelik EKONOMİK İYİLEŞTİRME ADIMLARI hiç etkili olmaz demek toplumu tanımamak / sosyolojik gerçekliği tanımamaktır. Şüphesiz ciddi bir etkisi olur. Özellikle kararsız seçmeni etkiler.

2. Ekonomik İyileştirme Adımları; iktidardan kopup başka kimlik kazanan seçmen için dönüş anlamında etkili olmaz. Özellikle muhalefet yapılan düzenlemelerin seçim yatırımı olduğunu ya da kendilerine yönelen seçmenin önünü kesme hamlesi olduğunu iyi vurgularsa etki minimize olur.

3. Hükümet çok sağlam ekonomik adımlarla birlikte ÇOK KAPSAMLI GENEL AF, EYT DÜZENLEMESİ, KHK MAĞDURLARINA YÖNELİK ADIMLAR, PARTİ GENEL MERKEZİNDEN BAŞLAYARAK KABİNE, İL ILCE TEŞKİLATLARINA KADAR TOPYEKUN DÜZENLEME yaparsa... Bu etki şüphesiz çok yüksek olur.

4. Kulağının üstüne yatıp sokağı duymamazlıktan gelmek, duymak istedikleri yalanlarla toz pembe tablolar çizenlere itibar etmek, TV lere milletin gıcık olduğu her şeyin uzmanı hiçbir şeyi bilmeyenleri çıkarmayı da terk edip YENİ BİR İLETİŞİM DİLİ gelistirebilirlerse... ZOR AMA...

Kategori:
Etiket:

Diğer Haberler