TEB Sonbahar Kredisi ile 3 ay ertelemeli ve düşük faiz oranlarından yararlabilirsiniz

TEB Sonbahar Kredisi, 3 ay ertelemeli ve düşük faiz oranlarıyla karşınıza çıkan bir kredidir. Bu ürünü hemen TEB şubelerinden alabilir ve avantajlı kredinin keyfini çıkarabilirsiniz.
31 Ekim 2020 Cumartesi 09:33


TEB Sonbahar Kredisi, TEB'in yaz döneminden sonra duyurmuş olduğu kredi kampanyalarından biridir ve avantajlarının son derece fazla olduğu söylenebilir. 3 ay ertelemeli olması en büyük avantajlarından biri olarak bilinirken, düşük faiz oranları da bu kredinin kullanılabilir olması konusunda önemli etkenlerden biridir. İnternet üzerinden, telefondan veya direkt olarak TEB şubelerinden başvuru yapmak mümkümken, kredi koşullarını karşılamanız durumunda direkt olarak bu krediyi kullanabilirsiniz. Üstelik Kasım ayında kullandığınız krediyi, 2021 Şubat veya Mart ayına kadar erteleyebilirsiniz.

TEB Sonbahar Kredisi faiz oranları

TEB Sonbahar Kredisi %1,25'ten faiz oranıyla tüketicilerin karşısına çıkar ve şuan kredi faiz oranlarına bakıldığında, özel bir bankaya göre bu faiz oranının ideal olduğu söylenebilir. Söz konusu faiz oranı kredi skoru 1850 ve üzeri olan tüketiciler için geçerlidir. Kredi skorunuz 1850'den düşükse kademe kademe faiz oranının artış gösterdiğini belirtmek isteriz. Özellikle kredi risk seviyesi düşük olan tüketiciler için faiz oranının %1,50 üzerine çıktığını söyleyebiliriz.

TEB Sonbahar Kredisi başvurusu

TEB Sonbahar Kredisi başvurusu için TEB'in sunduğu birçok başvuru kanalını kullanabilirsiniz. İsterseniz telefonla TEB müşteri hizmetlerini arayarak isterseniz internet üzerinden isterseniz de TEB şubelerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. TEB internet şubesi üzerinden başvuru yaparken karşınıza çıkan formu doğru bir şekilde doldurmanız, başvuru işlemlerinizi gerçekleştirecektir. Aynı zamanda 0850 200 0 666 numaralı telefonu arayarak da başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Telefon veya internet üzerinden yaptığınız başvurular için TEB müşterisi olmanıza gerek yoktur. Ayrıca size en yakın TEB şubesine giderek başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmeniz mümkündür.

TEB Sonbahar Kredisi vade seçenekleri

TEB Sonbahar Kredisi vade seçenekleri bakımından 3 ay erteleme avantajıyla dikkat çeken bir kredi ürünüdür. Maksimum 36 aya kadar vade seçeneklerinden yararlanabilmeniz söz konusuyken, minimum ise 3 ay vade ile bu krediyi kullanabilirsiniz.

Kategori:
Etiket:

Diğer Haberler