Türkiye İş Bankası Esnaf ve KOBİ Finansman Desteği

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, sektör içinde yüksek miktarda esnaf ve KOBİ desteği sağladığını ifade etti.
24 Haziran 2014 Salı 09:05


İş Bankası esnaf ve kobiye finansman desteği vermeyi sürdürerek ihtiyaçların giderilmesi konusunda desteklerini sürdürüyor. Bankacılık sektörü dahilinde kredi oranlarının %69.4 olduğunun altını çizen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, kredilerinin toplamının %72 kadarlık kısmını ticareti kredilerine ayırdıklarını esnaf, tüccar ve sanayinin her daim yanında olduklarını belirtti. KOBİ kredilerinin gözünden ele alındığı zaman 2014 yılının sonlarında müşterilerinin nakdi kredi toplamının 36.7 milyar TL olduğunu da vurguladı.

Yakın tarihlerde esnafa destek kredisi kampanyaları düzenleyerek destek olduklarını belirten İnce sözlerine şöyle devam etti; “Kampanya kapsamında esnafların kısa süreli olmak koşuluyla ihtiyacı olacakları finansmanları karşılıyoruz. Böylelikle uygun faiz oranları ve avantajlı kredi destekleri bizler tarafından sağlanmış oluyor. Kampanyamızın peşin komisyon bedelleri vadelere göre farklı avantajlı faiz oranlarından da etkilenebiliyor. Yazar kasa POS temin edilmesi konusunda da finansman ihtiyaçlarının ortadan kaldırılması adına çeşitli fırsatlar düzenliyoruz.”

Ülke Genelinde Kaliteli Hizmet Devam Ediyor

Açıklamaya göre POS işlemleri için ihtiyaç duyulan krediler taahhüt sağlandığı takdirde POS bedeli ödemeksizin sahip olabileceğiniz fırsatları sizlere sunuyor. Pazar payları ele alındığı zaman da KOBİ kredilerinin %0.9’luk paylarının %0.5 oranlarında nakdi kredi paylarının üzerlerinde yer aldığını görebiliyoruz. Bu durum KOBİ’lerin Türkiye İş Bankası tarafından finansmanlarına verilen önemi gözler önüne seriyor.




İş Bankası ülkemiz genelinde 1.316 şubeye ulaşmış durumda ve ülke genelinde 25 adet Bölge Satış Müdürlüğü ile müşterilere kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.


Kategori:
Etiket:

Diğer Haberler