Yapı Kredi Yatırımın Tescilli Başarısı

Yapı Kredi Yatırımın açıklamasına göre, Yapı Kredi Yatırım, dünyanın önde gelen ekonomi portallarından Global Banking and Finance Review tarafından hisse senedi ve türev ürünleri alanında 4 ödül aldı.
10 Mart 2014 Pazartesi 11:38


Türkiye’nin en büyük aracı kurumlarından Yapı Kredi Yatırım’ın türev ve hisse senedi piyasalarındaki başarısı ile yenilikçi yaklaşımı dünyanın en önemli finans portallarından Global Banking and Finance Review tarafından da teyit edildi.

Yapı Kredi Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi Yatırım, dünyanın önde gelen ekonomi portallarından Global Banking and Finance Review tarafından hisse senedi ve türev ürünleri alanında 2014 yılının en iyi ve en yenilikçi aracı kurumu seçildi. Yapı Kredi Yatırım, 200'den fazla ülkede iş ve finans piyasaları ile ilgili bağımsız yayın yapan Global Banking and Finance Review’dan 2014 yılında Türkiye’den dört ödül birden alan tek aracı kurum oldu.

Global Banking and Finance Review, her yıl bankacılık, yatırım bankacılığı, türev piyasalar, forex piyasası, sigorta, varlık yönetimi gibi birçok dalda dünyanın en iyi firmalarını değerlendiriyor. Bu değerlendirme kapsamında Yapı Kredi Yatırım,  2014 yılı için Türkiye’nin En iyi Türev Ürünler Aracı Kurumu, En iyi Hisse Senetleri Aracı Kurumu, En Yenilikçi Aracı Kurum ve En Yenilikçi Hisse Senetleri Aracı Kurumu ödüllerine layık görüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Yatırım Genel Müdürü Gülsevin Yılmaz, aldıkları En İyi Türev Ürünler Aracı Kurumu, En iyi Hisse Senetleri Aracı Kurumu, En Yenilikçi Aracı Kurum ve En Yenilikçi Hisse Senetleri Aracı Kurumu ödüllerinin başarılarının birer ispatı niteliğinde olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi:  

"12 yatırım merkezi ve Yapı Kredi’nin geniş şube ağındaki acentelerimizle müşterilerimize geniş bir coğrafi yelpazede hizmet veren Yapı Kredi Yatırım olarak yatırım sürecinde en önem verdiğimiz araştırma desteğini, tüm yatırımcılarımızın en etkin biçimde faydalanabileceği şekilde yürütüyoruz. Günlük yorumları, teknik analizleri, pozisyon önerilerini, www.tradebox.com.tr adresimizde yayınladığımız veri akışları ve piyasa yorum videolarını bu hizmetlerimizin arasında sayabiliriz. Sadece kurumların değil, bireysel müşterilerimizin de  isteklerini karşılayacak, müşteri merkezli bir anlayışla hareket ettiğimizi de söyleyebiliriz.  Ayrıca TradeBox veya FxBox yatırımcılarımızın da işlem gerçekleştirmek ve danışmanlık hizmetlerimizden portföy büyüklüğü fark etmeksizin ücretsiz faydalanabildiğini belirtmek isteriz."




Yılmaz, Yapı Kredi’nin ilklerine Yapı Kredi Yatırım olarak bir yenisini daha eklediklerini hatırlatarak, "Yapı Kredi Yatırım artık, hisse senedi emirlerinin daha hızlı ve kesintisiz olarak borsaya aktarılmasını, teyitlerin de daha hızlı bir şekilde alınmasını sağlayan FixAPI’ye tüm kanallarıyla geçen ilk aracı kurum unvanını da taşıyor. Bu uygulamamız ile dünya standartlarında hizmet vermeye devam ediyor ve sektöre örnek olduğumuzu düşünüyoruz. Yenilikçi bankacılık anlayışımızla yatırımcılarımızın her zaman yanında olmaya ve başarılarımızı teyit eden saygın kuruluşlardan ödüller kazanmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.  

Kategori:
Etiket:

Diğer Haberler